keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Joulupäivän kakku

Suklaa- marianne kakku. Kakkun sisältö on suht sama kuin Suklaa kakku vol 1.  jonka tein itsenäisyys päiväksi. 









Uupunut pingviini.
Valmistusaineet:
Pohja:

n. 2 dl       Sokeria
1 rkl          Vaniljasokeria
4              Munaa
n. 1,5 dl    Vehnäjauhoja
n. 0,5 dl    Kaakaojauhetta
2 tl           Leivinjauhetta

Mitat ovat noin mittoja, koska ne on mitattu yhdellä juomalasilla.


Täyte:

1 dl         Kermaa (tai loput kerma purkista)
250g       Maitorahkaa
1 pss       Fazer Marianne Crush


Päälle:

Marsipaania. Marsipaanin kanssa kannattaa käyttää kreemmiä. Valmista päälle kreemi ja päällystä marsipaanilla.

Pohjan valmistus:

Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan siivilän läpi. Paista pohja  175 asteessa.
Itse tein taikinan kaksin kertaisena ja käytin normaalia syvää uunipelliä paistamiseen.


Täytteen valmistus:

Vaahdota kerma. Lisää joukkoon maitorahka ja marianne murut. Älä lisää sokeria, koska silloin marianne- täyte antaa kivan maun ja näin kakusta ei tule hirveän makea.



Paketin kaappaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti