tiistai 8. lokakuuta 2013

Aasialainen coleslaw

Ainekset;
noin 10 annosta
- 700 g (varhais)kaalia
- 2 porkkanaa
- 0,5 tl suolaa
- 2 limetin mehut
- 1 tl (ruoko)kidesokeria
- 0,5 punaista chiliä (mieto lajike)
- 1 dl majoneesia
- 1 dl turkkilaista jogurttia
- 1 dl rouhittuja suolapähkinöitä

1.Huuhtele kaali ja poista uloimmat lehdet.
2. Suikaloi tai raasta kaali ohueksi.
3. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi.
4. Siirrä raasteet kulhoon ja lisää suola, limetin mehu, sokeri ja hienoksi silputtu chili.
5. Siirrä hetkeksi jääkaappiin maustumaan. Jos kaalista erottuu paljon nestettä, valuta se pois.
6. Yhdistä majoneesi ja turkkilainen jogurtti.
7. Lisää ne salaattiin juuri ennen tarjoilua.
8. Viimeistele rouhituilla suolapähkinöillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti