Ainekset;
noin 10 annosta
- 700 g (varhais)kaalia
- 2 porkkanaa
- 0,5 tl suolaa
- 2 limetin mehut
- 1 tl (ruoko)kidesokeria
- 0,5 punaista chiliä (mieto lajike)
- 1 dl majoneesia
- 1 dl turkkilaista jogurttia
- 1 dl rouhittuja suolapähkinöitä
1.Huuhtele kaali ja poista uloimmat lehdet.
2. Suikaloi tai raasta kaali ohueksi.
3. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi.
4. Siirrä raasteet kulhoon ja lisää suola, limetin mehu, sokeri ja hienoksi silputtu chili.
5. Siirrä hetkeksi jääkaappiin maustumaan. Jos kaalista erottuu paljon nestettä, valuta se pois.
6. Yhdistä majoneesi ja turkkilainen jogurtti.
7. Lisää ne salaattiin juuri ennen tarjoilua.
8. Viimeistele rouhituilla suolapähkinöillä.
Tykkään leipoa, mutta ruuan valmistus on vieras laji. Kerron täällä omia kokemuksia ja reseptejä, mitä olen tehnyt ja kokeillut. Kutsuisin itseäni jonkun sortin resepti tuunaajaksi, koska aina jotain pientä täytyy muuttaa tai tehä oman pään mukaan. Motto: Ihan joka kerta ei voi onnistua, eikä edes joka toinen kerta.. Laittakaa ihmeessä kommennttia jos ollette jotain ideoita tai reseptejä käyttänyt olisi kiva kuulla muidenkin mielipiteitä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti